Thursday, June 25, 2009

Dahulu Ada Dua

. .. .kini nak masuk tiga


Ini cerita anak buah saya


baru semalam dapat berita


kakak ipar saya disahkan hamil 1 bulan


" oh ibu, nana tak tau pun nana pregnant,duk aktif scuba diving kat Tioman minggu lepas "


katanya pada mak saya


sesungguhnya ALLAH itu Maha Kaya


Selepas Nisrin Nur Damia,




DIA kurniakan Muhammad Airil Hakim



Dan kali ini ?


baby blue or baby pink ?


Terima seadanya.Semoga kalian membesar jadi insan sempurna.


Cik Na tak sabar tunggu kelahiran kamu wahai baby !!! Hehe


But anyway, Nicin and Airil....


.
.
.


Cik Na Love Both Of You !!!!


* Muah Muah *



6 comments:

Mysunshine cake said...

salam,
come join mysunshine diaper cake giveaway @ www.mysunshine2u.blogspot.com ^_^

zar

Dina said...

Hee best nye da ade sepasang lelaki ngan perempuan :)

Amazing AJ said...

Kau bile lg nak kawen? duit bf ko dh banyak dh tu. cukup dah nak kawen.

Hah aku ko jgn tanye! duit WF xbyk okay!

Raja Nurul Anis said...

akak, akak bile plak????wahahahha...=)

Jiey^Mien said...

comelnya airil! tembam.. =)

PurpearlLyna said...

Kak Dina,

Ye ye mmg best !
Mcm Impian Kak Dina
FJ & DZ, kan ?
Insyaallah termakbul. Amin..

__________________________

AJ,

Tgklah 2-3 thn lagi.
Aku tau duit WF byk tuh
Kan aritu dia ade discuss nak bli Ferrari.Hahahaha kan ??

___________________________

Anis,

Akak lambat lagi.
Knape ?
Nak jadi pengapit ke ??
Hihihi

____________________________

Mama Ian,

Tembam + Hyperactive
Aduyai...