Wednesday, September 16, 2009

Sabar je lah Ibu . . .

Macam mana nak mulakan ya
Rasa geram yang teramat sangat plus hanginsatubadan !

Grrr.......
Geram tau !
Baru tadi call makcik tukang jahit langsir
Dia bagitahu macam ni
" maafla la Lina, langsir tu makcik tak dapat siapkan,banyak sangat tempahan tuk tahun ni. Tak larat rasanya. Maaf sangat-sangat ya "

Patut tak ??????
Aduyai...dah la lagi 4 hari je nak raya
Sabar sabar sabar

Nampaknya tahun ni beraya dengan langsir 2 tahun lepaslah
Mujur masih elok dalam simpanan kami
Langsir ni hadiah dari Tun Mahathir
Sebab 2 tahun lepas saya dan company abang ( ID ) dapat tender menghias semula kediaman rasmi Tun yang sekarang dikenali sebagai Galeria Sri Perdana

Dalam situasi yang macam ni Ibu masih boleh bersabar lagi
Katanya, " sabarlah dik, langsir kita pun masih elok lagi.."
Hish, ibu oh ibu...
Entah bila saya boleh jadi sesabar kamu ?

To MAKCIKTUKANGJAHITLANGSIR
Semoga Tuhan 'merahmati' kamu

Ini design langsir macam yang ibu saya idam-idamkan untuk Aidilfitri kali ini
Nampaknya harapanlah !



( pinkish gitew ! )


Selamat berbuka semua !
Ramadan bakal pergi...

3 comments:

Her Baby said...

sabar 2 je la, nk bt cmne dh xde joki rayo ng langsir hehe raye hj ada lg raye gak tau hehe lawa gak design langsir idaman ni hehehe tp lawa lg kot langsir dr m.

ur bie
2345 hrs

w|cKa` said...

amboih sakan raya thn ni.. siap langsir baru..
simpan je la langsir tu utk wedding lina nnt.. hihi

mama yara. said...

sabar2, de hikmah disebalik semua tu ;)